top of page

ECOMURAL: El Montcau

Escola El Montcau - Subirats. 31 de gener del 2017

fotografia Rubén Ramal Argany

direcció i creació artística Fausto Espejel García

El dia 31 de gener del 2017 ens trobem a l'Escola El Montcau de Subirats per realitzar un mural en el que investiguem sobre aspectes del medi ambient que fa temps que hi treballen a l'escola: el reciclatge, l'estalvi de l'aigua, la importància de l'hort i com vendre els productes conreats. 

Primerament realitzem la presentació del mural a tots els alumnes. Els alumnes d'Educació Infantil amb l'ajuda de les professores donen forma al Cuc Verni, el qual els ensenya a reciclar. Els alumnes de Cicle Inicial plasmen tot el cicle de l'aigua i com ho fan per estalviar-ne a l'escola. Els alumnes de Cicle Mitjà, introdueixen la importància de l'hort i com el realitzen a l'escola. Els alumnes de Cicle Superior ens mostren com vendre a la paradeta els productes del seu hort, i tanquen el mural dibuixant el nom de l'escola com a tret d'identitat.

Un total de 66 alumnes units a un mural plasmant el treball relacionat amb el medi ambient que es realitza a l'escola, i creant una mostra de la identitat del centre.

El mural serà presentat a la Festa del Medi ambient a la població de Lavern el diumenge 21 de maig.

Si has participat en aquest Ecomural pots descarregar les fotografies com a record de la teva participació.

En qualsevol altre cas cal autorització prèvia per part nostra.

bottom of page